Melnikov Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ Po ciężkich bojach i wielu lekcjach Dakota dotrwała niemalże do końca. Model ukończony w 99.9%. Brakuje washa i anten. Zabrakło mi czasu, mimo zarywanych nocek i snu po 4 godziny. Nie ukrywam, że DeLorean pochłonął też sporą część mojego czasu. Chciałbym podziękować zwłaszcza użytkownikowi kornik_69, który miał największy wkład w budowę Dakoty, ale i inni też dołożyli swoją cegiełkę. Wszystkim wielkie dzięki ;) Okej. Koniec wazeliny, czas na model ;) Ciężko zrobić mu ładne zdjęcia ;) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Grudnia 2017 Share Napisano 29 Grudnia 2017 Druga Dakota i model zupełnie inny. Ciekawe malowanie, ładnie i czysto wykonane Czekam na obiecane 0,1% Jak dla mnie model na pudło medalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi