GILBERT Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 5 - Dioramy Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Cześć Wszystkim Przedstawiam Wam swoją pracę na konkurs .Tak zmęczony to jeszcze nie byłem, walka do końca aby ukończyć dioramę, wiadro kropli w oczach i papiery rozwodowe prawie wypisane....masacra . Moim zdaniem- jak zawsze warto ...jestem zadowolony, że skończyłem , zadowolony z wyniku pracy, zadowolony bycia członkiem forum i startowania u boku takich samych zapaleńców jak ja. Z braku czasu zmieniłem koncepcję budynku na inną, parę rzeczy pewnie nie wyszło, ocenę pozostawiam Wam, ale myślę,że jestem o jeden schodek doświadczenia wyżej niż startowałem tu po raz pierwszy. Adrenalina, stres, tykający zegar który słyszałem w uszach, obawa czy wszystko sie uda, zmiana czasu pracy-szlak Matko Boska,załatwiony przypadkiem urlop- Alleluja no i jestem na mecie... Gratuluję wszystkim z mojej grupy do trwania do mety, prace oryginalne,przepiękne, delyszys Życzę powodzenia w głosowaniu ja idę się w końcu wyspać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GILBERT Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 Plusy i minusy mojej pracy, zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Plusy i minusy mojej pracy, zapraszam do komentowania Foty słabe i ciężko coś ocenić. I brak więcej zbliżeń. minusy -liście na drzewie mnie nie przekonują. Rozsypane na dioramie okej. Sam ich używam ale do klejenia na gałęziach to ja tego nie używam. -dioramie brakuje coś co bardziej przykuje uwagę. np fajniejszy domek... Plusy: Bok podstawki - coś innego (motyw z liśćmi) ciekawe jak to wygląda - fotek mało i bardzo ciemne. -Błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi