kat Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Trochę tu mało kolejek, więc chciałem pokazać taka jedna malutką. Kiedyś w modelarzu na ostatniej stronie okładki było zdjęcie parowozu w łupinie orzecha, postanowiłem tez sobie coś takiego zrobić. Długość 21mm, elementów 47. Skala to 1:330 potem korzystając z tego zdjęcia zrobiłem kolory http://i18.photobucket.com/albums/b141/kelek/Wielun/stare%20foto/Px48-3912.jpg Jak oceniacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 MASOCHISTA Wspaniała rzecz w kartonie... Przy tej skali można ten modelik postawić przy okrętach w 1:350 i porównać rozmiary... Wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Wspaniały parowozik, a jeszcze w tak malej skali. Tylko szkoda, że bez tendra. To byłby wypas ale i tak zaszalałeś. Piknie !!!;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 a ja myślałem że mój T-72 jest mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr_5e3 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Dlaczego nie ma wascha i zacieków??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Dla mnie model super. I co najważniejsze nie zawiera ołowiu. Przy pracach warsztatowych trzeba uważać na co głębsze westchnienia co by ciuchci nie zdmuchnąć. Super gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlo76 Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Fajny tylko dla mnie troche zamały jak by był w 1:87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariamunir Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Fiu, fiu efekt koncowy zarabisty Jak juz tak robisz na zamowienie to pewnie malo czasu masz na wlasne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi