Zekar Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Witam, korzystając z chwili wolnego, w związku ze Świętami, udało mi się zmajstrować takiego angola: Pozdrawiam i życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Witam ładny szkrab , dla purystów to model z wieloma błędami od producenta . Ale jak to komuś nie przeszkadza to miły modelik pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Model słaby ogólnie od wymiarowania począwszy, ale na bezrybiu... Aż dziw, że sztugi, tygrysy, szermany (puke) jeden za drugim...a ładnych Criuserów, Crusadera, francuzów w72 jak na lekarstwo... Dobra robota, ładnie zrobiony:) Z uwag: malowanie mogłoby być bardziej finezyjne (modulacja kolorów i łosz), a te rozjaśnienia na wentylatorze i zawiasach mi się średnio podobają bo zdecydowanie za jasne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 Dzięki za komentarze. Nie ukrywam, że jeśli chodzi o aliantów zachodnich to dopiero wchodzę w temat i na razie merytorycznie u mnie słabo ( dotychczas siedziałem w niemcach i ruskich), dlatego w pełni świadomie zrezygnowałem z poprawiania wypustu hasegawy, następnym razem może pokuszę się o próbę zrobienia poprawnego Crusadera, a może ukaże się jakiś lepszy wypust w siedemdwójce w końcu... A co do malowania to modulacja była, ale mi uciekła pod olejami i washem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi