Przemek R Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 Witam, mam pytanie odnośnie maskola kory byście polecili Mam ten humbrola i nie jestem z niego zbytnio zadowolony Potrafi zostawić ślady na pomalowanej powierzchni Używał ktoś tego : Mr.Hobby M-132 Mr. Masking Sol NEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 Ja mam, inni pewnie tez, taa humbrol cis ma w sobie ze wchodzi w reakcje z akrylem, ten jest git, z polecenia kolegi Hammeta, On tego namiętnie uzywa do samolotow, mozna rozcienczyc, bo strasznie gesty, potrafi zaschnac we flaszce / glut sie zrobic potrafi, ogolnie kup se Gunziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 Polecam Wamod. Śmierdzi mocno, ale ładnie kryje i naprawdę łatwo schodzi, nie zostawiając plam. Mr.Hobby miałem - wywaliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 Od lat stosuję Talensa .Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi