Damczyk Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Siemka jestem tu nowy i właśnie zaczynam przygodę z modelarstwem, także chciał bym się z wami podzielić moimi osiągnięciami. Będę starał się w miarę możliwości wstawiać postęp pracy z budowy nissana i pozostałych aut, bo plany już są na kolejne. W nissanie będzię żółty kolor i glebka z kołem. Jestem już na etapie końcowy składania auta. Pan Maćko kończy malować budę i całą resztę mogę już składać. CO do samego modelu jest dobrze wykonany ale na początek trochę jak dla mnie za trudny, ale myślę że dobrze sobie z nim poradziłem. Nauczył mnie ten model, co muszę poprawić w kolejnych i na co zwrócić uwagę. Ale jak na pierwszy raz poszło mi okej, jestem zadowolony. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Póki co nie jest chyba źle ale zdjęcia najlepiej na jednolitym tle i w miarę możliwości przy dobrym świetle poprosimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 Ogólnie dobre wrażenie psują nie usunięte linie podziału. Troszkę wasch'a też by nie zaszkodziło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi