Damczyk Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 (edited) Siemka jestem tu nowy i właśnie zaczynam przygodę z modelarstwem, także chciał bym się z wami podzielić moimi osiągnięciami. Będę starał się w miarę możliwości wstawiać postęp pracy z budowy nissana i pozostałych aut, bo plany już są na kolejne. W nissanie będzię żółty kolor i glebka z kołem. Jestem już na etapie końcowy składania auta. Pan Maćko kończy malować budę i całą resztę mogę już składać. CO do samego modelu jest dobrze wykonany ale na początek trochę jak dla mnie za trudny, ale myślę że dobrze sobie z nim poradziłem. Nauczył mnie ten model, co muszę poprawić w kolejnych i na co zwrócić uwagę. Ale jak na pierwszy raz poszło mi okej, jestem zadowolony. Edited January 31, 2018 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browarek90 Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Póki co nie jest chyba źle ale zdjęcia najlepiej na jednolitym tle i w miarę możliwości przy dobrym świetle poprosimy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Ogólnie dobre wrażenie psują nie usunięte linie podziału. Troszkę wasch'a też by nie zaszkodziło .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts