przemczo Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Witam ... jestem nowy na tym forum i chciałem przedstawić część swojej kolekcji modeli pod tytułem " Garnizon Poznań 1921-1939 ". Na początek "prawosławna" z przodkiem i jaszczem. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Imponujące. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1967 Napisano 30 Stycznia 2018 Share Napisano 30 Stycznia 2018 Świetna robota. Cieszę się, że nie jestem osamotniony w tym co robię. Ja robię kompletne zestawy , tj. sprzęt + napęd (konie) i obsługa. Mam sporo literatury z okresu II RP i Kampanii wrześniowej, więc jak będziesz czegoś szukał to daj znać. Może będę mógł pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi