Sudus Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Witam szanowne grono. Pragnę Wam zaprezentować mój ostatnio wykonany model. Nic wielkiego Niestety nie potrafię malować lakierem bezbarwnym błyszczącym co z resztą widać na załączonych zdjęciach. Ale mimo wszystko postanowiłem ten model przedstawić. Chociażby z racji jego malowania które nie często jest prezentowane na forach modelarskich. Oglądając w zeszłym roku w TV (2017) Tour de France a zwłaszcza finałowy etap na ulicach Paryża zobaczyłem grupę Patrouille de France lecącą nad Polami Elizejskimi no i stwierdziłem ,że zbuduję sobie taki model. O ! Kupiłem model Kinetic`a zamówiłem kalkomanie Caracal Model drukowane przez Cartograf i jest. Proszę bardzo. Pozdrawiam. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 Lutego 2018 Share Napisano 2 Lutego 2018 dla mnie bardzo ladny model ladnego samolotu Szkoda tylko ze 48 Kleilem go kiedys z Matchboxa a teraz ciagle czekam na Hellera w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 2 Lutego 2018 Share Napisano 2 Lutego 2018 Bardzo fajnie wykonany model. Faktycznie coś nowego, wszyscy budują maszyny bojowe a te pokazowe też są piękne. Gratuluję - przyjemnie się go ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi