BrodaGeodety Napisano 6 Lutego 2018 Autor Share Napisano 6 Lutego 2018 Szkodliwość oparów to jedno (i obojętnie czy są wonne czy nie). Pamiętajcie, że dla tak małego dziecka sam drażniący zapach będzie nieprzyjemny. Jak mi przyjdzie zmienić pampersa, to sam zapach będzie pozostawiał wiele do życzenia, a szkodliwość substancji raczej będzie znikoma (pomijam rzucenie w kogoś ;) ). Za życzenia serdecznie dziękujemy, a Ola ziemski padół ma ujrzeć w połowie marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Myślę, że na zapach będzie bardziej wrażliwa matka, niż dziecko . Ale tak jak powiedziałem, to sprawy osobnicze. Znam człowieka, który wychował się w drukarni i dla niego zapach rozcieńczalników jest najprzyjemniejszy ze wszystkiego. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi