cruenzo Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Droga wycieczko. popełniłem kolejnego T-72 M1 w skali 1/144. TYm razem w malowaniu polskim. Kamuflaż wzorowany na modelu Piotra Surmy, któego relację z budowy znajdziecie w 1 części wydawnicta "Pancerka" Pawła "payo" Grochowskiego. Model malowany Pactrami (kamo, gąski, belka) łosozwany farbami Vallejo z serii Patina, suchy pędzel to srebrny olejny Model Master, całość pociągnięta bezbarwnym akrylowym lakierem Pactra Za sugestią kolegi KAT'a wyciąłem z modelu dziwne "coś", które znajdowało sie po lewej stronie wieży. Tradycyjnie dodałem od siebie belkę, KM oraz antenę z włosia pędzla...dość ględzenia, czas na fotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 witam, normalnie respect za takie cudeńka, sam siedze w 1/72, zatem teamt6 małych rzeczy jest mi znany :] dak dalej.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cruenzo Posted February 15, 2008 Author Share Posted February 15, 2008 a dziękować, dziękować. Ja też normalnie siedzę w siedemdwójce, ale jakoś ostatnio mnie na te karyple wzięło. zamówiłem nawet trochę tego w IBG od Trumpetera i wiem że na tym nie poprzestanę rodzina mi mówi, że osiągnąłem kolejny etap choroby psychicznej zwanej modelarstwem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Nieźle wyszedł Może pokazał być go na mikroforum? Link w podpisie:) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cruenzo Posted February 16, 2008 Author Share Posted February 16, 2008 Nieźle wyszedł Może pokazał być go na mikroforum? Link w podpisie:) Pozdrawiam a dziękuję :-)) rejestracji już dokonałem, czekam tylko aż admin otworzy wrota dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Kornafel Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Takie mikruskowate, ale piękne jak trza.... Zarąbiście Ci to wyszło! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts