cruenzo Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Droga wycieczko. popełniłem kolejnego T-72 M1 w skali 1/144. TYm razem w malowaniu polskim. Kamuflaż wzorowany na modelu Piotra Surmy, któego relację z budowy znajdziecie w 1 części wydawnicta "Pancerka" Pawła "payo" Grochowskiego. Model malowany Pactrami (kamo, gąski, belka) łosozwany farbami Vallejo z serii Patina, suchy pędzel to srebrny olejny Model Master, całość pociągnięta bezbarwnym akrylowym lakierem Pactra Za sugestią kolegi KAT'a wyciąłem z modelu dziwne "coś", które znajdowało sie po lewej stronie wieży. Tradycyjnie dodałem od siebie belkę, KM oraz antenę z włosia pędzla...dość ględzenia, czas na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 witam, normalnie respect za takie cudeńka, sam siedze w 1/72, zatem teamt6 małych rzeczy jest mi znany :] dak dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 15 Lutego 2008 Autor Share Napisano 15 Lutego 2008 a dziękować, dziękować. Ja też normalnie siedzę w siedemdwójce, ale jakoś ostatnio mnie na te karyple wzięło. zamówiłem nawet trochę tego w IBG od Trumpetera i wiem że na tym nie poprzestanę rodzina mi mówi, że osiągnąłem kolejny etap choroby psychicznej zwanej modelarstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Nieźle wyszedł Może pokazał być go na mikroforum? Link w podpisie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 16 Lutego 2008 Autor Share Napisano 16 Lutego 2008 Nieźle wyszedł Może pokazał być go na mikroforum? Link w podpisie:) Pozdrawiam a dziękuję :-)) rejestracji już dokonałem, czekam tylko aż admin otworzy wrota dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Takie mikruskowate, ale piękne jak trza.... Zarąbiście Ci to wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi