grzegorz75 Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 Ten o to model dziś zakupiłem 85 cm długości ma ta korwetka , jak najbardziej nadaje sie do zamontowania napędu . Zestaw wyposazony jest także w figurki marynarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 Niezły kolos z tej korwety Ps. Podrażnij mnie tak jeszcze troche Grzesiu a zobaczysz że będziesz miał konkurencję na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 Podrażnij mnie tak jeszcze troche Grzesiu a zobaczysz że będziesz miał konkurencję na forum Taaaaa...a swistak...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 Taaaaa...a swistak...... Ciężarówkami pomyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 22 Maja 2006 Autor Share Napisano 22 Maja 2006 jak na tak ogromny model z ponad 1000 cześci nie jest taki drogi . Porównując cenę z moimi drewulcami , wypada bardzo kożystnie . Cena ok 220 pln , mi udało sie kupic poniżej 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 To co będzie następne po stateczku twórcy akwalungu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 22 Maja 2006 Autor Share Napisano 22 Maja 2006 he he smicik jakiś tam , bo kalek z nazwami jest kilka , korwetka na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 A już miałem nadzieję, że da się Ciebie przekabacić. Żebyś zabrał się za Kwiateczka teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 22 Maja 2006 Autor Share Napisano 22 Maja 2006 he he , musze jeszcze pocwiczyć malowanie Gulusie , bo robienie kamuflażu na takim okręcie może mnie przerosnąć , ale przy moim tępie , jak codzień kleje po pare godzin i całe weekendy , to może być dużo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 Widzę na wypraskach poszczególne blachy kadłuba: będziesz je cieniował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 22 Maja 2006 Autor Share Napisano 22 Maja 2006 to znaczy ? Nigdy nie kleiłem i malowałem pancerki , to o tych trikach malarskich nie mam za bardzo pojęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 A zaczniesz Kwiatuszka przed Smitem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 22 Maja 2006 Autor Share Napisano 22 Maja 2006 he he , szantażyk widzę . Albo Kwiatek i wskazówki , albo smit i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 FAJNIUTKI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 A zaczniesz Kwiatuszka przed Smitem? Popieram gulusa Ja też chcę Kwiatuszka Ps. Grzesiu tu możesz podejżeć gotowy model, malowanie wygląda na dość łatwe http://www.ipmsdeutschland.de/Marine/Schmidt/HMCS_Snowberry.html i tu: http://www.cbrnp.com/RNP/Flower/GALLERY/Vallis.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 23 Maja 2006 Autor Share Napisano 23 Maja 2006 nie pdjudzajta , nie podjudzajta , do smita bedzie 6 kanałowa aparaturka , wszystko może jeżdzić i sie kreciecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 Kurcze, ta Snowberry... Może w taki deseń też można tę krype pomalować? Dość zbliżony do tego z pudełka, jednak mniej siwy: Te kolorki są szałowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 he he , szantażyk widzę . Albo Kwiatek i wskazówki , albo smit i nic Ależ cóż kolega opowiada??? Jaki szantażyk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 Grzesiu tu możesz podejżeć gotowy model, malowanie wygląda na dość łatwe http://www.ipmsdeutschland.de/Marine/Schmidt/HMCS_Snowberry.html i tu: http://www.cbrnp.com/RNP/Flower/GALLERY/Vallis.htm To i ja dodam dwa z Mistrzostw Navigi - Gdansk 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 No to Grzesiu wskazówki już masz teraz czekamy na relację z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Podrażnij mnie tak jeszcze troche Grzesiu a zobaczysz że będziesz miał konkurencję na forum Taaaaa...a swistak...... świstak, że co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 świstak, że co No kurka porobilo sie na tym forum Wypada wiec przeprosic, co tez czynie . Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi