NAND Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 Dobry wieczór, chciałbym przedstawić ostatnio wykonany przeze mnie model jest nim "US Army Case VAI" w skali 1:35 firmy Thunder Model, z tego co widziałem model dość popularny na tym forum jest trochę tych galerii. Traktor wykonałem prosto z pudła bez żadnych dodatków czy też indywidualnych rozwiązań. Nie spiesząc się budowa i malowanie zajęła mi ok 20h. Ogólnie jestem zadowolony ale jestem pewien aczkolwiek przekonany ,że jakościowo jest to najgorszy model tego traktora z tych widniejących na forum. Mimo wszystko zapraszam do galerii. P.S. planuje pod niego podstawkę Cytuj
enten Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 Jednolity kolor i widać niedomalowane miejsca oraz nieusunięte ślady podziału form wtryskowych. Siedzenie krzywo wkleiłeś czy to złudzenie zdjęcia? Jeśli skleiłeś model relaksacyjnie to fajnie Cytuj
NAND Napisano 5 Marca 2018 Autor Napisano 5 Marca 2018 enten - co do siedzenia to wygląda to tak na zdjęciu, w rzeczywistości siedzenie jest zamontowane w miarę prosto. Cytuj
NAND Napisano 7 Marca 2018 Autor Napisano 7 Marca 2018 Dzięki za dopatrzenie, nie zauważyłem tego, na szczęście opony nie przykleiłem do felgi a jedynie ją wcisnąłem, opona poprawiona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi