NAND Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Dobry wieczór, chciałbym przedstawić ostatnio wykonany przeze mnie model jest nim "US Army Case VAI" w skali 1:35 firmy Thunder Model, z tego co widziałem model dość popularny na tym forum jest trochę tych galerii. Traktor wykonałem prosto z pudła bez żadnych dodatków czy też indywidualnych rozwiązań. Nie spiesząc się budowa i malowanie zajęła mi ok 20h. Ogólnie jestem zadowolony ale jestem pewien aczkolwiek przekonany ,że jakościowo jest to najgorszy model tego traktora z tych widniejących na forum. Mimo wszystko zapraszam do galerii. P.S. planuje pod niego podstawkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Jednolity kolor i widać niedomalowane miejsca oraz nieusunięte ślady podziału form wtryskowych. Siedzenie krzywo wkleiłeś czy to złudzenie zdjęcia? Jeśli skleiłeś model relaksacyjnie to fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAND Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 enten - co do siedzenia to wygląda to tak na zdjęciu, w rzeczywistości siedzenie jest zamontowane w miarę prosto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Tylną prawą oponę masz założoną na odwrót Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 To dla zmylenia przeciwnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAND Posted March 7, 2018 Author Share Posted March 7, 2018 Dzięki za dopatrzenie, nie zauważyłem tego, na szczęście opony nie przykleiłem do felgi a jedynie ją wcisnąłem, opona poprawiona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts