NAND Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Dobry wieczór, chciałbym przedstawić ostatnio wykonany przeze mnie model jest nim "US Army Case VAI" w skali 1:35 firmy Thunder Model, z tego co widziałem model dość popularny na tym forum jest trochę tych galerii. Traktor wykonałem prosto z pudła bez żadnych dodatków czy też indywidualnych rozwiązań. Nie spiesząc się budowa i malowanie zajęła mi ok 20h. Ogólnie jestem zadowolony ale jestem pewien aczkolwiek przekonany ,że jakościowo jest to najgorszy model tego traktora z tych widniejących na forum. Mimo wszystko zapraszam do galerii. P.S. planuje pod niego podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Jednolity kolor i widać niedomalowane miejsca oraz nieusunięte ślady podziału form wtryskowych. Siedzenie krzywo wkleiłeś czy to złudzenie zdjęcia? Jeśli skleiłeś model relaksacyjnie to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 5 Marca 2018 Autor Share Napisano 5 Marca 2018 enten - co do siedzenia to wygląda to tak na zdjęciu, w rzeczywistości siedzenie jest zamontowane w miarę prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Marca 2018 Share Napisano 6 Marca 2018 Tylną prawą oponę masz założoną na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Marca 2018 Share Napisano 6 Marca 2018 To dla zmylenia przeciwnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 7 Marca 2018 Autor Share Napisano 7 Marca 2018 Dzięki za dopatrzenie, nie zauważyłem tego, na szczęście opony nie przykleiłem do felgi a jedynie ją wcisnąłem, opona poprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi