martinello Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Witam Szukam dobrych zdjęć M48 (można by napisać M48A0 ) pokazujących szczegóły błotników i zawieszenia. Przeszukałem ileś-tam galerii na guglu i niewiele znalazłem. Do M48A1 i późniejszych wersji można znaleźć ładne galerie, ale jednak były różnice pomiędzy pojazdami. Szykuję się do konwersji M48A1 z Dragona na M48. Mam już wszystko rozpracowane poza właśnie błotnikami i zawieszeniem... Błotniki "zaokrąglone" trzeba przerabiać, bo wzmacniane były kątownikami w tej wersji (jak w modelu T54E1 Dragona) zaś podwozie się różni, bo na pierwszej osi był tylko jeden amortyzator. Szykuje się model mniej więcej w takiej konfiguracji -> https://www.fdmuseum.org/exhibit/m48-patton-tank/ ale z mniejszym koszem zawieżowym (pierwsza seria produkcyjna) Za pomoc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi