krosto Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 Czołem Polubiłem ten archaiczny wypust Edka i stwierdzam, że po kilku poprawkach w efekcie daje całkiem fajną redukcyjną zabawkę. Próbowałem się trochę bawić suchymi pigmentami na tym francuskim kamo i czegoś tam się nauczyłem przy pracy z kolorami, także in plus. PS. Będzie jeszcze drugi.. pzdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Bardzo dobry model, choć do kilku rzeczy trzeba się przyczepić Naciągi z fajnymi rzymskimi śrubami są luźne, czyżby z drutu?, bo coś mi tak po kolorze i ułożeniu wygląda. Na usterzeniu poziomym to "atramentowe" zapuszczenie linii mi przeszkadza, pewnie wybrałbym jakieś bardziej ziemiste. Usterzenia zarówno pionowe, jak i poziome, są jak dla mnie mało "spracowane" w porównaniu do reszty poszycia. Żeby nie było, że tylko na nie wytykam, to już wymieniane poszycie płócienne, takie płowiejące bardzo przypadło mi do gustu, polerowana osłona silnika bardzo fajna, śruby na naciągach, zegary. Nie bezkrytycznie, ale podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi