rtoipmodest Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Trzecie podejście do tematu. Od czasów kiedy zaczynałem pozostały figurka i dwa drzewa (a raczej to co z nich zostało). Scenka przedstawiać ma grenadiera ze 173rd podczas walk o Dak To. Scenka powstawała dwa razy i po kompletnym ukończeniu ją niszczyłem. Obecnie dzięki pigmentom i lepszej trawie uzyskałem przyjemny dla mnie efekt. Przed malowaniem pomalowana podstawka Niespodziewanie wynikły problemy z figurką, ale spróbuję ja skończyć na Pardubice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechuu1 Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 29 Lutego 2008 Autor Share Napisano 29 Lutego 2008 No to go zmęczyłem. Wyszedł fajnie, czego raczej foty nie pokazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Ładne, ale to drzewko to trochę za duże, za bardzo IMHO odwraca uwagę od figurki. Ale do reszty przyczepić się nie ma jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Ładnie, powiem tak podoba mi się gekon na drzewie ;D oraz mitchell na hełmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 3 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Z drzew jestem dumny bo skleciłem je od podstaw. Ale przy fotografowaniu okazało się, że aparat przez nie głupieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Nie powiedziałem, że drzewa wyglądają źle, po prostu, w moim subiektywnym odczuciu spychają figurkę na drugi plan. A gekon faktycznie fajny, nie zauważyłem go wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 A mi się właśnie podoba :-)) Bardzo ładnie zrobiona dioramka. Gratulacje!! Zastanawiam się tylko, czy "drzewo" przed malowaniem nie wyglądało lepiej.? Ale tak jak jest też jest super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi