Przemo1CK Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Witam! Właśnie przed momentem skończyłem kolejny model, ogółem robiłem go od wczorajszo-dzisiejszej nocy, aż do teraz ( z kilkoma przerwami ). Model Italeri + "skracz", oczywiście pełne Sf... Aha i pierwsze fotki bez flesza, zdobyłem lampkę z dość mocną żarówką ! Pozdrawiam Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Hejmo Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Mnie się podoba, tylko co to jest? Objazdowa kuchenka mikrofalowa? Tylko nierówno pomalowana antena i kiepski napis z tyłu, krawędzie poszarpane. Reszta git, zdecydowanie lepiej od ostatniego VW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo1CK Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 hmmm... jak nazwa wskazuje "VoltWagen" czyli mobilny generator prądu, stąd te liczniki z boków... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts