Przemo1CK Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 Witam! Właśnie przed momentem skończyłem kolejny model, ogółem robiłem go od wczorajszo-dzisiejszej nocy, aż do teraz ( z kilkoma przerwami ). Model Italeri + "skracz", oczywiście pełne Sf... Aha i pierwsze fotki bez flesza, zdobyłem lampkę z dość mocną żarówką ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 Mnie się podoba, tylko co to jest? Objazdowa kuchenka mikrofalowa? Tylko nierówno pomalowana antena i kiepski napis z tyłu, krawędzie poszarpane. Reszta git, zdecydowanie lepiej od ostatniego VW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 6 Lutego 2008 Autor Share Napisano 6 Lutego 2008 hmmm... jak nazwa wskazuje "VoltWagen" czyli mobilny generator prądu, stąd te liczniki z boków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi