karambolis8 Napisano 21 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2019 Koniec jest już bliski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Stycznia 2019 Share Napisano 21 Stycznia 2019 Niezły paneling, bardzo subtelny może nawet trochę za bardzo. Łaty malowałeś od plastelinki? Bardzo równe krawędzie Ci wyszły, aż mnie zazdrość trochę bierze że umiesz lepiej ode mnie w modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 21 Stycznia 2019 Share Napisano 21 Stycznia 2019 Fajna złośnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2019 Panele specjalne, z szerokimi liniami. Kamo jak zwykle od plastelinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Solo napisał: Niezły paneling, bardzo subtelny może nawet trochę za bardzo. Łaty malowałeś od plastelinki? Bardzo równe krawędzie Ci wyszły, aż mnie zazdrość trochę bierze że umiesz lepiej ode mnie w modele. To co Ty umiesz to już nieststy ltylko najstarsi indianie pamiętają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi