raval74 Napisano 27 Maja 2018 Share Napisano 27 Maja 2018 Na początek tylko tyle, na ramie Rogatka w skali 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 4 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2018 Pomalowałem też troszkę wnętrze.... koło przygotowane do zalania silikonem.. zdecydowałem że wymienię je na żywice. CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 4 Czerwca 2018 Share Napisano 4 Czerwca 2018 Obserwuję i będę dopingował Link do bardzo fajnych zdjęć, chyba że już znasz http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4093 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Czerwca 2018 Share Napisano 5 Czerwca 2018 Oglądam. Jakoś będziesz waloryzował ten model? Elektronika jest w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2018 Obserwuję i będę dopingował Link do bardzo fajnych zdjęć, chyba że już znasz http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4093 Pozdrawiam Super i dziękuję za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2018 Oglądam. Jakoś będziesz waloryzował ten model? Elektronika jest w zestawie? Niestety Trumpeter nie dodał elektroniki Trudno płakał nie będę na podstawie zdjęć będę starał się odtworzyć wnętrze i nie tylko. Myślę też ubrać go w system CROW II (ale nie koniecznie) po prostu jestem w posiadaniu projektu 3D, byłoby żal takiego bydlaka zostawić pustego w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 19 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2018 Powoli zaczynam malować wałkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi