Trojan Napisano 7 Czerwca 2018 Share Napisano 7 Czerwca 2018 Witam Model zbudowany na zamówienie na podstawie istniejącego samochodu. Kolor jest idealnie dobrany przez Zero Paints ale nie ogarnąłem balansu bieli i strasznie trudny jest do odzwzorowania na fotkach. Ale mając do dyspozycji oryginalne auto sprawdziłem, że kolor jest idealny. Oryginał Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 7 Czerwca 2018 Share Napisano 7 Czerwca 2018 Oryginał Model Wytęż wzrok i znajdź 10 szczegółów, którymi różnią się te dwa obrazki. Sorry, ale pierwsze, co się rzuca w oczy, to zbyt gruba warstwa lakieru. Znaczek na masce, boczne wloty powietrza, felgi, osadzenie przedniej szyby też pozostawiają wiele do życzenia. Model ładny, ale to oryginał jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 9 Czerwca 2018 Share Napisano 9 Czerwca 2018 Jak mam by szczery to bardzo mi sie podoba. Przy ciemnych kolorach bardzo widać każdy błąd. jaki lakier uzywasz? mam wrazenie że troszkę lakier mogłes polerowaniem dopracować. ale to już moje subiektywne zdanie. Model na prawdę fajny i widać w nim duszę.Pozdrawiam i czekam na następną pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi