Tomasz Z.Kędzierski Napisano 13 Czerwca 2018 Share Napisano 13 Czerwca 2018 IPMS Polska zaprasza na wyjazd do Telford na Scale ModelWorld'18 Organizatorem grupowego wyjazdu na Scale ModelWorld’18 do Telford w Wielkiej Brytanii jest w tym roku IPMS Polska. Autokar oraz 44 miejsca noclegowe w hotelu już są zamówione. Wyjazd rano ze Świdnicy via Berlin i Dunkierka w dniu 8 listopada (czwartek), powrót do Świdnicy 12 listopada (poniedziałek) po południu. Do Telford powinniśmy dotrzeć około 15:oo w piątek – po rozładunku modeli i innych bagaży, które mogą zostać w hali wystawowej, transfer do hotelu. Zarezerwowane są noclegi w pokojach dwuosobowych ze śniadaniami. Wstępnie ustalony koszt wyjazdu to: • 450,- PLN to koszt 1-go miejsca w autokarze na trasie Świdnica – Telford – Świdnica (3.480 km) wraz z transferami w sobotę i w niedzielę z Telford International Centre (TIC) – Hotel • 380,- PLN to koszt jednego miejsca w dwuosobowym pokoju w hotelu Holiday In Express Shrewsbury wraz ze śniadaniami w dniach 9÷11.011.2018 (od piątku do niedzieli – dwie noce, dwa śniadania) Chętni do wzięcia udziału w tej eskapadzie powinni zgłaszać się po deklaracje wyjazdu do Krzysztofa Kozy-Prezesa IPMS Polska. Wypełnione deklaracje wyjazdu należy odsyłać na jego adres e-mailowy. W przypadku pytań mogę udzielać dodatkowych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 13 Czerwca 2018 Share Napisano 13 Czerwca 2018 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Z.Kędzierski Napisano 18 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2018 Na prośbę Prezesa IPMS Polska (nie jest tu zalogowany) dopisuję: Chętni do wzięcia udziału w wyjeździe do Telford powinni zgłaszać się po deklaracje wyjazdu oraz odsyłać wypełnione do Krzysztofa Kozy - Prezesa IPMS Polska na poniższy adres e-mailowy krzysztof.koza75@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturW Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Witam Zgłosiłem się po deklarację i nie tylko ja i brak odzewu. Czy jest jakaś inna możliwość kontaktu? Chciałem też zapytać o kilka spraw technicznych odnośnie wyjazdu. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Z.Kędzierski Napisano 26 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2018 Pytaj odpowiem na wszystkie tematy, daj adres majlowy na priw. to prześlę deklaracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi