Tomasz Andryk Napisano 18 Czerwca 2018 Share Napisano 18 Czerwca 2018 Witam! Chciałbym zaprezentować mój najnowszy model. Sklejało się go bardzo przyjemnie, praktycznie bezproblemowo. Zdecydowanie polecam ten model. Krótki rys historyczny Po proklamowaniu samozwańczych republik - Ługańskiej i Donieckiej siły zbrojne Ukrainy rozpoczęły operację antyterrorystyczną (ATO). 26 Kwietnia 2014 oddziały 95 Brygady Powietrznodesantowej przystąpiły do odcinania Słowiańska od pomocy z zewnątrz. Około 1 Maja rozstawiono blokadę na drodze szybkiego ruchu Słowiańsk - Donieck. Zdjęcie tej blokady było inspiracją do budowy modelu. Galeria modelu: Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Czerwca 2018 Share Napisano 20 Czerwca 2018 Calkiem ladnie. Lubie podstawki inspirowane prawdziwymi zdjeciami, co bije mocno po oczach to ludzik, slabo cos wyglada i chyba przy workach warto by jeszcze troche podzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Andryk Napisano 20 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2018 co bije mocno po oczach to ludzik, slabo cos wyglada i chyba przy workach warto by jeszcze troche podzialac. Wiem. To była moja pierwsza figurka, mam nadzieje, że następne będą lepsze. Co jest nie tak z workami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Czerwca 2018 Share Napisano 21 Czerwca 2018 Dawales na nie washa? Tak zeby bardziej wizualnie oddzielic te worki od siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi