Hamilkar Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Witam Koleżanki i Kolegów. Na giełdę trafiają osłony vacu do samolotów II Wojenki, w skali 1:48 - 66 sztuk. To produkty firmy Falcon/ Squadron. Osłony są nie uszkodzone, choć zestawy są nie kompletne. To co wykreśliłem na czarno, tego nie ma. W dwóch przypadkach mazak poszedł za szybko, więc zakreśliłem to czarnym owalem - to tez jest. Chciałbym sprzedać jako całość i cena dla całości to 235 złociszy wraz z kosztem wysyłki - cena jednej sztuki - 4 złocisze x 59 szt. Mogę rozważyć sprzedaż pojedynczych zestawów, lecz tylko zestawów. Nie ma możliwości kupna jednej osłony z zestawu 16 i drugiej z zestawu 3. Chcesz obie owiewki, kup oba zestawy, przy czym wtedy cena owiewki za sztukę to 5 złociszy + koszt wysyłki. Zdjęcia poniżej : W innych, dwóch moich postach dalsza wyprzedaż mojej kolekcji. Modele lotnictwo 1:48 + dodatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Lipca 2018 Autor Share Napisano 9 Lipca 2018 Sprzedane : zestaw nr 7 i 14 ten z osłoną dla Bf-110. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 24 Lipca 2018 Autor Share Napisano 24 Lipca 2018 Cześć Braci Modelarskiej. Dalej aktualne. Można negocjować ceny, w ramach rozsądku oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 24 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Cześć Braci Modelarskiej. Dalej aktualne. Można negocjować ceny, w ramach rozsądku oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karwas Napisano 7 Września 2018 Share Napisano 7 Września 2018 Witam, interesuje mnie zestaw 37 i 12, wiadomość na PRIV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 3 Października 2018 Autor Share Napisano 3 Października 2018 Zapraszam do kupna. Można negocjować cenę przy większej ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 5 Października 2018 Share Napisano 5 Października 2018 Nie widzę obrazkow, możesz jaks listę podesłać/zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Października 2018 Autor Share Napisano 9 Października 2018 Witajcie. Załączam obrazki tego co zostało : 39 sztuk. Przy kupnie całości 3 złocisze za sztukę- 117 złociszy za całość. Przy pojedynczych sztukach 4 złocisze za sztukę. slamacek - jakby u Ciebie zdjęcia nie wyświetlały się dalej, to podaj proszę na PRIVa swój adres e-mail. Wyślę Ci te zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 23 Października 2018 Autor Share Napisano 23 Października 2018 Zapraszam nowa cena powyżej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 24 Października 2018 Autor Share Napisano 24 Października 2018 Dla Adminów - sprzedane można zamknąć post. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi