Dood Napisano 4 Lipca 2018 Napisano 4 Lipca 2018 Witam, Dziś wrzucam zdjęcia modelu ciężarówki FWD Model B w skali 1:72 firmy Roden. Model robiony "z pudła", bez dodatków, malowany farbami Revell oraz Humbrol aerografem. Brudzenie to "błoto" z suchych pasteli i gipsu. Sposób wyszukany kiedyś w internetach, możliwe że nawet gdzieś tutaj na forum. Metodę wypróbowałem pierwszy raz i wyszło jako - tako, bardziej przypomina budyń niż błoto. Do tego masa zasycha znacznie szybciej niż sam gips, po kilku minutach traci plastyczność i trudno się nakłada. Schemat malowania wzorowany na proponowanym przez producenta. Pozdrawiam, Marcin Cytuj
spiton Napisano 4 Lipca 2018 Napisano 4 Lipca 2018 słodziak-model !!, ale byłoby fajniej, jakbyś poprawnie wrzucał zdjęcia Cytuj
Dood Napisano 4 Lipca 2018 Autor Napisano 4 Lipca 2018 ale byłoby fajniej, jakbyś poprawnie wrzucał zdjęcia Kiedyś już poruszałem ten temat. Wydaje się, że Garnek oferuje możliwość wrzucania miniaturek w takim tylko rozmiarze (lub ja nie odkryłem jak można wrzucać większe zdjęcia). Jeżeli ktoś wie jak można regulować wielkość miniaturek wyświetlanych w postach to chętnie posłucham Cytuj
jerzype Napisano 4 Lipca 2018 Napisano 4 Lipca 2018 To są miniaturki a nie normalny rozmiar... powinien być link do większego zdjęcia:) Cytuj
Dood Napisano 5 Lipca 2018 Autor Napisano 5 Lipca 2018 Na garnku są trzy możliwości do wyboru - miniatura na forum, miniatura na stronę oraz link do zdjęcia. Przy wrzuceniu linka do zdjęcia wygląda to tak: http://www.garnek.pl/mopanek/34275495 i nie wyświetla się wtedy obraz, trzeba klikać osobno w każde zdjęcie żeby je obejrzeć. Napiszę jeszcze do admina, może coś mi poradzą. -------------EDIT------------ Z Garnka raczej nie więcej nie wycisnę, przerzuciłem się na Imgur. ozdrawiam, Marcin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi