rtoipmodest Napisano 11 Lutego 2008 Napisano 11 Lutego 2008 Modelik jest pierwszą nie lotniczą 72 jaką popełniłem. Powstał na wiosnę 2002. Wyględało to tak: Poniedziałek 11 luty - nowa trawa i powrót pamperków: Cytuj
ROKLIN Napisano 17 Lutego 2008 Napisano 17 Lutego 2008 mógłbyś jeszcze zrobić drogę polną jak czołg jedzie a obok idą żołnierze Cytuj
rtoipmodest Napisano 18 Lutego 2008 Autor Napisano 18 Lutego 2008 No ja już pisalem, ze nie lubię tłoku na dio. To jest scena inspekcji z jesieni 44. Schron z przedmurza Piły. Były wybudowane w latach 30ych - no a teraz obudzili się z ręką w nocniku..... Dostałem za to 3 miejsce w dioramach z 2 i więcej figurkami w Pardubicach w sobotę Cytuj
czak45 Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 mógłbyś jeszcze zrobić drogę polną jak czołg jedzie a obok idą żołnierze I jeszcze samolot leci Osobiscie uwielbiam minimalizm, sa dwa mocne punkty, "bunkier" i figurki, dobra koncepcja i ustawienie. Jedynie co to trawka troche do dopracowania, ale i tak o niebo lepsza od tej wczesniejszej. Osobiscie zrobil bym mniejsza dioramke o moze cos takiego: Pozdrawiam. Cytuj
rtoipmodest Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Napisano 4 Kwietnia 2008 Ta na fotach wygląda kichowato bo nie jest pomalowana. Dziwne, że te trzciny razem mają kolorek brązowawy, a pociachane wyglądały żółto. A i tak w Pardubicach dostałrem 3cie miejsce w dio (ach te znajomości) Teraz wygląda lepiej dostała przecierki w kilku kolorkach i jest mroczna... Co do rozmiaru dio to jest chyba takie jak gówniane vacu, które dali (u mnie gips na czymś, już nie pomnę dokładnie). Chodziło o pokazanie kształtu nasypów. Cytuj
czak45 Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Chodziło o pokazanie kształtu nasypów. Masz racje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi