rtoipmodest Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Modelik jest pierwszą nie lotniczą 72 jaką popełniłem. Powstał na wiosnę 2002. Wyględało to tak: Poniedziałek 11 luty - nowa trawa i powrót pamperków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROKLIN Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 dla mnie to fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROKLIN Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 mógłbyś jeszcze zrobić drogę polną jak czołg jedzie a obok idą żołnierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 18 Lutego 2008 Autor Share Napisano 18 Lutego 2008 No ja już pisalem, ze nie lubię tłoku na dio. To jest scena inspekcji z jesieni 44. Schron z przedmurza Piły. Były wybudowane w latach 30ych - no a teraz obudzili się z ręką w nocniku..... Dostałem za to 3 miejsce w dioramach z 2 i więcej figurkami w Pardubicach w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROKLIN Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 acha, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 mógłbyś jeszcze zrobić drogę polną jak czołg jedzie a obok idą żołnierze I jeszcze samolot leci Osobiscie uwielbiam minimalizm, sa dwa mocne punkty, "bunkier" i figurki, dobra koncepcja i ustawienie. Jedynie co to trawka troche do dopracowania, ale i tak o niebo lepsza od tej wczesniejszej. Osobiscie zrobil bym mniejsza dioramke o moze cos takiego: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Ta na fotach wygląda kichowato bo nie jest pomalowana. Dziwne, że te trzciny razem mają kolorek brązowawy, a pociachane wyglądały żółto. A i tak w Pardubicach dostałrem 3cie miejsce w dio (ach te znajomości) Teraz wygląda lepiej dostała przecierki w kilku kolorkach i jest mroczna... Co do rozmiaru dio to jest chyba takie jak gówniane vacu, które dali (u mnie gips na czymś, już nie pomnę dokładnie). Chodziło o pokazanie kształtu nasypów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Chodziło o pokazanie kształtu nasypów. Masz racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi