skikut87 Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 narescie po dłuższym czasie udało mi sie prawie dokończyc flaka z tristara a o to co mi z niego wychodzi. Potem wrzuce jeszcze pare fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 To wrzucaj czym prędzej bo jest super. Celownik Flieger abwehr Kanone jset jeszcze nie omalowany prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 13 Lutego 2008 Autor Share Napisano 13 Lutego 2008 tak jeszcze zostalo mi do roboty wycieniowania i przyklejenia oparcia od armatki okopcenia przy wylotach rur wydechowych przetarcie metalizerem gasek bo przez sie troche scieraly od jazdy:) i zoabcze moze troszke jeszcze go ubrudze ale nie wiem czy do konca bo nie chce go popsuc Narazie wracam do calek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 zobaczę, może troszkę jeszcze go ubrudzę, ale nie wiem czy do końca Proponuję nie. Aby nie przesadzić bo efekt jest sehr gut. ...na razie wracam do całek:( Też mam tego dość... a jestem w klasie humanistycznej:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 13 Lutego 2008 Autor Share Napisano 13 Lutego 2008 znalazlem chwilke i podmalowalem tu i ow ale nadal to nie final mysle ze faktycznie bloto zostawie w spokoju a narazei daje pare fotek i wracam do nauki bo egzaminu nikt za mnei nie zda:(:( tak mniejwiecej planuje rozmieszczenie elementow dodatkowych na pancerniaku zastanawiam sie tylko jak pomalowac ta kurte by odruznial sie od pancer gray (na prawej burcie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Jeden z ciekawszych modeli, zawsze chciałem go mieć i myślę o zakupie flakpanzera z dragona. Model nieprzesadzony i zrobiony z wyczuciem, nie jestem fanem ton błota. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 14 Lutego 2008 Autor Share Napisano 14 Lutego 2008 lepiej kup z tristara jest dokladniejszy i stanowczo lepiej sie go klei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 lepiej kup z tristara jest dokladniejszy i stanowczo lepiej sie go klei Dokładnie, zgadzam się. Cena ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi