danielodziem Napisano 29 Października 2018 Share Napisano 29 Października 2018 Impreza z potencjałem na przyszłość. Dziękuje za wyróżnienia i do zobaczenia za rok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robmario Napisano 29 Października 2018 Share Napisano 29 Października 2018 Też byłem drugiego dnia. Miałem okazje podziwiać świetne modele, doskonała organizację i super atmosferę. Kilka fotek z wystawy: Więcej zdjęć znajdziecie na stronie Muzeum Sił Powietrznych na Facebooku: https://www.facebook.com/MuzeumSilPowietrznychWDeblinie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 29 Października 2018 Share Napisano 29 Października 2018 Byłem osobiście startowałem dwa wyróżnienia dostałem. Impreza zacna polecam i czekam na kolejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 2 Września 2019 Share Napisano 2 Września 2019 Wiadomo czy w tym roku odbędzie się Mityng Modelarski w Dęblinie? Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 Wiadomo czy w tym roku odbędzie się Mityng Modelarski w Dęblinie? Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka Prawdopodobnie w Październiku Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Września 2019 Share Napisano 7 Września 2019 Podpinam się pod temat. Czy ktoś coś wie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 Mam nie sprawdzone informacje, że konkurs ma być podobno w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi