megapol Napisano 15 Października 2018 Share Napisano 15 Października 2018 "Trylogia Stalker - Idiotka" "Idiotka" Powstała na podstawie książki Michała Gołkowskiego - Ołowiany Świt Mam nadzieję, że fotki wam się spodobają Przepraszam za ilość fotek ale zawsze mam problem które pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 16 Października 2018 Share Napisano 16 Października 2018 Robisz to wszystko od podstaw czy z jakiegoś zestawu? Wybite szyby, pajęczyny porzucony but i ogólny klimat...miazga! Bardzo mi się podoba Twoja praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 16 Października 2018 Autor Share Napisano 16 Października 2018 Robisz to wszystko od podstaw czy z jakiegoś zestawu? Wybite szyby, pajęczyny porzucony but i ogólny klimat...miazga! Bardzo mi się podoba Twoja praca. Dzięki za uznanie Szyby to klisza, pajęczyny to mocny lakier do włosów i niskie ciśnienie na aero i duuuużo prób reszta to resztki jakichś zestawów. ogólnie wszystkie prace są opisane w wątku "Trylogia Stalkera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 29 Października 2018 Share Napisano 29 Października 2018 Wszystkie Twoje prace niezmiernie mi się podobają. Gratuluję Mozesz być pewien że w nie dalekiej przyszłości zagości u mnie któraś z książek tego autora, ale liczę na podpowiedź od jakiego tytułu powinienem zacząć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi