birborkg Napisano 15 Listopada 2018 Share Napisano 15 Listopada 2018 Kupię kalki do modelu BMP-1 1/35 pochodzące z zestawu ToRo Model 35D50. Może ktoś kupił ten zestaw u to malowanie nie wykorzysta. Tu można podejrzeć o które malowanie zabiegam. http://www.toro-model.com.pl/pliki/35d50e.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Listopada 2018 Share Napisano 15 Listopada 2018 Jeśli jesteś zainteresowany to mam kalki do BWP-1 z zestawu 10BKPanc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 15 Listopada 2018 Autor Share Napisano 15 Listopada 2018 Dzięki ale tylko to malowanie z zestawu który wymieniałem wyżej. Dlatego ponieważ model już pomalowany wszystko co potrzebne już nalepione oprócz napisów SFOR, o które pytałem Cię wczoraj. A więc tak naprawdę potrzebuję tylko tych napisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Listopada 2018 Share Napisano 15 Listopada 2018 Zerknę najwcześniej w weekend bo do końca tygodnia jestem zawalony robotą... odezwę się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 15 Listopada 2018 Autor Share Napisano 15 Listopada 2018 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 27 Listopada 2018 Autor Share Napisano 27 Listopada 2018 (edytowane) Temat nieaktualny Edytowane 27 Listopada 2018 przez birborkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi