Banny Napisano 10 Marca 2013 Napisano 10 Marca 2013 Widzę że nie tylko użyłeś "białego" Humbrola, ale jeszcze zapewne położyłeś na to żółknący na potęgę lakier bezbarwny z puszki tej samej firmy... Nie wygląda to dobrze. Szkoda modelu. Cytuj
Skoti Napisano 10 Marca 2013 Napisano 10 Marca 2013 A ja widzę to zupełnie inaczej. Teraz wygląda na brudnego, po kilku misjach. Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 10 Marca 2013 Autor Napisano 10 Marca 2013 Heh, z palety Humbrola w tym modelu użyłem raptem dwóch kolorów (czarny i Interior Green) Wszystkie barwy podstawowe + werniks to produkty Model Mastera. A że model nie jest śnieżnobiały - cóż - pigmenty aż prosiły się o zastosowanie. Do zobaczenia w galerii, bo model skończony. PZDR Cytuj
Banny Napisano 10 Marca 2013 Napisano 10 Marca 2013 Jeśli taki był zamysł autora to OK, choć mnie taka zażółcona interpretacja jakoś nie przekonuje. Samolot może i wygląda staro, ale nie w sensie eksploatacyjnym... W każdym razie gratuluję ukończenia modelu! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi