ZIO BY NAITT Napisano 10 Marca 2013 Autor Share Napisano 10 Marca 2013 Bliżej niż dalej PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Widzę że nie tylko użyłeś "białego" Humbrola, ale jeszcze zapewne położyłeś na to żółknący na potęgę lakier bezbarwny z puszki tej samej firmy... Nie wygląda to dobrze. Szkoda modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 A ja widzę to zupełnie inaczej. Teraz wygląda na brudnego, po kilku misjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 10 Marca 2013 Autor Share Napisano 10 Marca 2013 Heh, z palety Humbrola w tym modelu użyłem raptem dwóch kolorów (czarny i Interior Green) Wszystkie barwy podstawowe + werniks to produkty Model Mastera. A że model nie jest śnieżnobiały - cóż - pigmenty aż prosiły się o zastosowanie. Do zobaczenia w galerii, bo model skończony. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Jeśli taki był zamysł autora to OK, choć mnie taka zażółcona interpretacja jakoś nie przekonuje. Samolot może i wygląda staro, ale nie w sensie eksploatacyjnym... W każdym razie gratuluję ukończenia modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi