Herod Napisano 25 Listopada 2018 Share Napisano 25 Listopada 2018 (edytowane) 500zł + przesyłka. Mój poczciwy aero kupiony w 2015. Na powierzchni nosi liczne ślady użytkowania (głównie otarcia) ale sprzęt jest w pełni sprawny. Parę miesięcy temu wymieniłem w nim dysze, regularnie go konserwuje. Wyczyszczony i nasmarowany, z zapasowymi uszczelkami (ale teflon tak łatwo nie pada) i skrobakiem do usuwania "nagaru" z dyszy. W skład zestawu wchodzi - Aerograf - Zapasowe zapasowych uszczelek - Trzy dysze. 2x0.2 (jedna zużyta to nakładania podkładu) i 1x0.15. - Dwie iglice do dysz - Skrobak do dyszy Jeżeli ktoś potrzebuje dodatkowych zdjęć - pisać na PW. Edytowane 25 Listopada 2018 przez Herod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 25 Listopada 2018 Share Napisano 25 Listopada 2018 powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 25 Listopada 2018 Autor Share Napisano 25 Listopada 2018 (edytowane) Dziękuję. Nowy z tymi wszystkimi dodatkami to ok. 700zł. Oczywiście można kupić lepiej wyglądający, z chromem we wszystkich miejscach (tak, jedną z wad H&S jest ścierająca się powłoka)..i zastanawiać się czy ktoś nie chce Ci wcisnąć nadpękniętej bądź już rozkalibrowanej dyszy. :p Ja się cieszę z nowej Iwaty HP-BH. :P Jak nikt nie weźmie pewnie Evo skończy jako machina do podkładowania ale nie ma pośpiechu z mej strony. W każdym razie np. we wrześniu 0.15 malowałem ubranka na tych figurkach 28mm. Sprzęt jest w pełni sprawny pomimo intensywnego użytkowania przez lata (setki figurek i pojazdów). ]https://vaevictis15mm.blogspot.com/2018/09/kolejne-sanki-another-sleigh-perry.html Edytowane 25 Listopada 2018 przez Herod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2018 Przesyłka - gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 27 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2018 W sytuacji gdybym nie odpowiedział na forum w ciągu doby proszę pisać bezpośrednio na mój e-mail MarekKrassus@interia.pl. Mam problem z otrzymywaniem powiadomień po modernizacji forum, a czasami nie zaglądam tutaj dość regularnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 cześć, czterysta, pewnie jest do czyszczenia, i biorę dziś i Twoja wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 Do czyszczenia i chyba do prostowania jak widać na zbiorniczku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 prostowanie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 daj konto,jutro puszczę czterysta...................Najlepszego w Nowym Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 daj konto,jutro puszczę czterysta...................Najlepszego w Nowym Roku hehe jak widzę " startuje w konkursie jesień 2917" no startowałem , nawet wygralem i co i nic mimo szczerych chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 29 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2018 Aerograf nie wymaga czyszczenia... od tego mam myjkę ultradźwiękową... PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2019 Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi od Lauoli (ani tym bardziej pieniędzy). Moja oferta sprzedaży nadal pozostaje aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 27 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2019 Oferta nadal aktualna. Oczywiście życzliwym okiem patrzę na próby negocjacji ceny. Prosiłbym jednak o pisanie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 16 Marca 2019 Autor Share Napisano 16 Marca 2019 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi