micmal Napisano 25 Listopada 2018 Share Napisano 25 Listopada 2018 Witam, mam do sprzedania następujące zestawy farb widoczne na zdjęciu: 1. D.A.K. colors ammo mig (nowy) - 20 zł 2. Vallejo 71184 (nowy) - 60 zł 3. Vallejo 71144 (nowy) - 60 zł 4. AK vol. 2 Old &Weathered Wood (nowy) - 45 zł 5. AK 4220 (tylko Ocean Grey używany testowo) - 35 zł 6. AK 4210 - 35 zł 7.AK 3150 Blue... - 35 zł 8. AK 3160 White....- 35 zł Pancerka 1:35: 1. Zestaw M10 firmy Tamiya nowy - 130 zł 2. M2A1 Half Track Dragona niestety bez ramek Dx2 oraz części H i W - 50 zł 3. Marmon-Herrington Mk II nowy - 80 zł, koła Panzerart -25 zł, blachy Parta 265 (30zł) i 266 (20zł) razem - 155zł dodatkowo +13 zł koszty przesyłki (nie paczkomaty). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 25 Listopada 2018 Autor Share Napisano 25 Listopada 2018 M10 zarezerwowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 25 Listopada 2018 Autor Share Napisano 25 Listopada 2018 M10 sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubulek2016 Napisano 25 Listopada 2018 Share Napisano 25 Listopada 2018 Early german z miga za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 25 Listopada 2018 Autor Share Napisano 25 Listopada 2018 Przepraszam miałem tego nie sprzedawać, ale zapomniałem cyknąć nową fotkę. Może być za 25 zł. U mnie leży i nic się nie zanosi na malowanie, a może komuś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK SVT Napisano 26 Listopada 2018 Share Napisano 26 Listopada 2018 Hej Michał, czy wskazany brak części w half tracku pozwala na jego budowę i otrzymanie kompletnego pojazdu?, czy te ramki dotyczą dodatkowego wyposażenia lub załogi? jeżeli tak po poproszę w komplecie wraz z zestawem farb Dak i early german ( tutaj jeżeli kolega Kubulek, nie jest zainteresowany). pozdrawiam i dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 26 Listopada 2018 Autor Share Napisano 26 Listopada 2018 Czy brak ramek uniemożliwia budowę? Najlepiej zerknąć na instrukcję. Dla mnie tak, bo kombinowanie z gąsienicami mnie trochę przeraża Kolega Kubulek nic nie pisał, więc farby nadal wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Listopada 2018 Share Napisano 26 Listopada 2018 Zarezerwował bym wstępnie Half-trucka (tak do dzisiaj do godziny ok 21)jeśli jest dostępny jeszcze,niestety nie mogę napisać nic na priva do Ciebie bo podobno mam przepełnioną skrzynkę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubulek2016 Napisano 26 Listopada 2018 Share Napisano 26 Listopada 2018 Wzialbym ale z jakas tansza wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 26 Listopada 2018 Autor Share Napisano 26 Listopada 2018 Reasumując: jeżeli do jutra do 17:00 kolega JACEK SVT się nie odezwie to half-truck idzie do kolegi piotrkur (o ile będzie jeszcze zainteresowany ). Co do farb, wysyłam pocztą. Dzisiaj wysyłałem M10 jako paczkę i wyszło 13 zł. Jak koledze Kubulek2016 pasuje, mogę o 5 zł za zestaw Earl... (bo o nim mówimy jak sądzę) obniżyć, czyli wyjdzie 20 + koszty wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK SVT Napisano 26 Listopada 2018 Share Napisano 26 Listopada 2018 Michał, dziękuję za wyjasnienie, niestety nie poradzę sobie bez tych elementów. Natomiast 2 kpl farb, o których wcześniej pisałem,zdecydowanie bym poprosił; tylko pytanie czy dostepne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 26 Listopada 2018 Autor Share Napisano 26 Listopada 2018 A zatem model zarezerwowany dla kolegi piotrkur do dzisiaj do 21:00, chyba żeby był problem to może przez fb kontaktować się można. Co do farb :zestaw DAK dostępny i zarezerwowany dla kolegi JACEK SVT. Drugi zestaw farb Mig jak kolega Kubulek2016 nie da znać, do dzisiaj do 24:00, również idzie do JACEK SVT po obniżonej o 5 zł cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubulek2016 Napisano 26 Listopada 2018 Share Napisano 26 Listopada 2018 Ok pasuje po tej obnizce, w jakim użyciu sa farbki? Reszye chyba na pw zalatwimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Listopada 2018 Share Napisano 26 Listopada 2018 Jednak nie zdecyduje się na tego Half trucka,przepraszam za zamieszanie,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 26 Listopada 2018 Autor Share Napisano 26 Listopada 2018 2 godziny temu, piotrkur napisał: Jednak nie zdecyduje się na tego Half trucka,przepraszam za zamieszanie,pozdrawiam Nie ma sprawy, też pozdrawiam 2 godziny temu, Kubulek2016 napisał: Ok pasuje po tej obnizce, w jakim użyciu sa farbki? Reszye chyba na pw zalatwimy Troszkę brązowego do testów użyłem tak jak i ten jasny kolor to pamiętam, pozostałe nie ruszane były, choć ma pamięć ulotna . Pojemniczki pełne więc jak o to chodzi to możesz być spokojny. Reszta na pw, proszę podać adres do wysyłki. JACEK SVT jeżeli reflektujesz na ten zestaw DAK to proszę o podanie na pw danych do wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubulek2016 Napisano 30 Listopada 2018 Share Napisano 30 Listopada 2018 Doszło dzisiaj, polecam kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi