RH Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 (edytowane) Kolejny modelik ,tym razem prosty pierwszaczek z Rodena w 1:32 wzbogacony blaszkami Parta w malowanku na którym latal Lt.Edward Rickenbacker w Aero Squadron American Expedition Force między kwietniem a majem 1918 Edytowane 28 Listopada 2018 przez RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 28 Listopada 2018 Share Napisano 28 Listopada 2018 (edytowane) Mam sentyment do niego , jest u mnie taki sam i malowanie też identyczne , tylko skala niewyrośnięta - 1/72. Bardzo mi się wtedy wydawał groźny dzięki nietypowemu usytuowaniu karabinów maszynowych . Pozdrawiam Hello Edytowane 28 Listopada 2018 przez Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi