KRUGER_MAN Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 Witam , czy wie ktoś czy powstał juz Steyr TGX ?? moze to głupie pytanie ale ciekawe jak bedzie wyglądała nowa atrapa ;) ciekawe jak tym razem zniszczą TGXa tym razem :/ . Pozdrawiam Cytuj
Truckerek93 Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 AAAAhahahaha to mnie chłopie rozwaliłeś, sztejer TGX... ale swoją drogą będzie wyglądać jak w tga . Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 23 Lutego 2008 Autor Napisano 23 Lutego 2008 Napewno za niedługo ujżymy takie "coś" , znowu zmienią atrape i to nie dużo i napiszą steyr i tyle . Cytuj
miqs Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 Cena jest niższa, a poza atrapą się nie różnią. Cytuj
voseba Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 Zdjęcie z niemieckiego forum. AAAAhahahaha to mnie chłopie rozwaliłeś, sztejer TGX... ale swoją drogą będzie wyglądać jak w tga . Zabawny Gość... Cytuj
Bilonzo Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 Witam.Ma ktoś może zdjęcie STEYR'a TGA w środku?. Byłbym bardzo wdzięczny . A tak swoją drogą fajnie by było ujrzeć STEYR'a w konfiguracji (na bazie) MAN'a TGX, bądź TGS. Pozdrawiam Cytuj
Truckerek93 Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 voseba co widzisz śmiesznego w mojej wypowiedzi, nie na widzę ciężarówek marki Stayer , bo to ani man ano "sztejer"... Z drugiej strony lube być zabawny więc dziękuję.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi