Marudek Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Hej, Jakiś czas temu zdecydowałem, że swoją kolekcję broni zbiorę w skali 1:9 a nie jak wcześniej planowałem w 1:35. Większa skala - większe możliwości. Poniżej przedstawiam proces powstawania masterów do żywicznego Schmeissera MP-41 Odlewy: Malowanie podkładami: I olejami: Gotowy model będzie wisiał na kierownicy motocykla więc pasek uformowałem w taki, a nie inny sposób: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2018 Narysowałem prostą instrukcję i wkrótce dostępne będą żywiczne zestawy z MP-41 w skali 1:9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 Fajnie się prezentuje ciekawe jak będzie na motorze wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2018 Hej, Na motorze będzie wyglądał tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 11 Grudnia 2018 Share Napisano 11 Grudnia 2018 Fajnie chłopek też będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2018 Z chłopka zostanie tylko hełm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi