maniekx6 Napisano 4 Stycznia 2019 Share Napisano 4 Stycznia 2019 Witam Wszystkich po długiej nie obecności na forum postanowiłem coś sobie posklejać i padło na model jak w tytule . O dziwo w modelu jest parę elementów już pomalowanych fabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 To jutro galeria? A tak na poważnie to działaj, nie mam tego modelu ale co go widzę w sieci to chcę go mieć... Będę obserwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 Trochę to straszne - godzinka, góra dwie i mamy złożony model , który nie wygląda tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 26 minut temu, toled napisał: Trochę to straszne - godzinka, góra dwie i mamy złożony model , który nie wygląda tak źle Dla mnie model w 2 godziny to straszny koszmar. Normą powinno być 3-6 miesięcy haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2019 Kupując model nie wiedziałem że będzie tak wykończony ale buda jest do poprawki są plamy więc przedwczesne hura . Na razie są pomalowane elementy zawieszenie fotki niebawem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 23 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2019 Podwozie prawie gotowe tylko wydech pomalować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2019 Deska rozdzielcza gotowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi