Adam 40 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Chce pomalowac model w plamy widzialem na zdjeciach ze zostaly one zrobione przy pomocy plesteliny (albo czyms podobnym ) .Czym to zrobic zeby nie powstaly tluste plamy na podstawowym kolorze . Mysle ze po plastelinie zostana tluste plamy na lakierze . Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Zamiast plasteliny użyj Blu Tacka - taka "plastelina" biurowa. Można jej użyć kilkukrotnie, nie zostawia śladów, łatwo się formuje, łatwo się odkleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcin Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 to jest taka zeby przykleic np. jaks kartke do czegos? w jakiej formie sa sprzedawane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 27 Lutego 2008 Autor Share Napisano 27 Lutego 2008 Zamiast plasteliny użyj Blu Tacka - taka "plastelina" biurowa. Można jej użyć kilkukrotnie, nie zostawia śladów, łatwo się formuje, łatwo się odkleja. gdzie ja mozna kupic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 to jest taka zeby przykleic np. jaks kartke do czegos? w jakiej formie sa sprzedawane? Tak - taka masa do mocowania wszystkiego do wszystkiego. Sprzedawane są jako takie "tabliczki". gdzie ja mozna kupic??? Ja kupiłem w jakimś sklepie z artykułami biurowym. Więcej o tej masie pisał Reggy w FAQ: viewtopic.php?t=5514&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi