wiesiek_2 Napisano 25 Stycznia 2019 Share Napisano 25 Stycznia 2019 Czy farbom nic sie nie stanie jak odtajają? w tym momencie dostałem komplet 20farb gunze i wszystkie zamarznięte na kamień.Akurat jest u mnie -12, kurier przywiózł przed momentem.Na spodzie każdje farby jest widoczny biały osad/lód.Mam obawy czy one sie nie popsują jak ten lód puści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Stycznia 2019 Super Moderator Share Napisano 25 Stycznia 2019 To nie jest żaden lód. Mam farby w domu które stoją w temp. pokojowej i też mają biały osad. Zamarzły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesiek_2 Napisano 25 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2019 Jest ok już, odtajała.To nie był osad, to był lód.Jeśli dla Ciebie temperatura pokojowa = -12 to ok.Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Stycznia 2019 Super Moderator Share Napisano 25 Stycznia 2019 Pytałem ciebie czy moje w temperaturze pokojowej też zamarzły, bo mają biały osad na dnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi