Super Moderator Greif Napisano 26 Stycznia 2019 Super Moderator Share Napisano 26 Stycznia 2019 Ja w tytule, suwnica do niedawna dostępna tylko w żywicy, teraz pojawiła się solo na portalu E za 9,8 funta +10 wysyłka, co do wersji Takoma gdzie cena oscyluje w granicach 40 f zdecydowałem się na zakup w/w Tak na szybko kilka fotek, jak znajdę czas porównam co i jak... całość dopełnia czytelna instrukcja z małą erratą, łąńcuszek linka i co fajniejsze nie ma gumowych kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Tylko że AmusingHobby to jakościowo słabiutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Lutego 2019 Autor Super Moderator Share Napisano 5 Lutego 2019 no jak porównałem z Takomem to tam też szału nie ma, na rysunkach z książki wychodzi że jest o jakieś 4 mm za długa rama, to tak wstępnie co sprawdziłem, koła wiadomo klasyk - do wymiany, reszty jeszcze nie sprawdzałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Godzinę temu, Greif napisał: no jak porównałem z Takomem to tam też szału nie ma, na rysunkach z książki wychodzi że jest o jakieś 4 mm za długa rama, to tak wstępnie co sprawdziłem, koła wiadomo klasyk - do wymiany, reszty jeszcze nie sprawdzałem... To już nie chodziło mi nawet konkretnie o ten dźwig, bo może będzie ok, ale pancerka słaba. I nie mam na myśli wymiarów tylko jakość wykonania. Spasowanie słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Lutego 2019 Autor Super Moderator Share Napisano 5 Lutego 2019 no cóż jak zawsze, dlatego zawsze mówię nie ma, nie było i pewnie długo nie będzie modelu idealnego a tutaj cena - do jakości jest niezła Takom kosztuje podan 40 a ta 10 funa więc jak mawiają darowanemu koniowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi