paffko Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Modelik bardzo fajny, jednak czemu jest zrobiony z barwach Niemieckiej (lub Astriackiej) Starży Pożarnej a tablice rejestracyjne są włoskie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Woojtku i zwróce ci uwage od kiedy silniki w strażach są błyszczące, zazwyczaj we wszystkich strażach są matowe. Ale reszta jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 9 Marca 2008 Autor Share Napisano 9 Marca 2008 Również prosze o komentaże, dotyczące tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Wojtek Tul, widzisz. Wszystkim się Twoje modele podobają, ale jak już się wypowiedziało tyle osób to nie zmuszaj innych do komentowania "na siłę" , bo to nic nie da... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Ja przede wszystkim napiszę, że model o wiele ładniej się prezentuje na żywo, wiem bo widziałem Szkoda, że do fotek nie wyjąłeś modelu z gabloty... Co do wykonania to jest na wysokim poziomie, aczkolwiek Wojtku musisz pamiętać, że detale są równie ważne jak cały model. Musisz poświęcać im więcej uwagi, a Twoje modele będą jeszcze lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi