paffko Napisano 2 Marca 2008 Napisano 2 Marca 2008 Modelik bardzo fajny, jednak czemu jest zrobiony z barwach Niemieckiej (lub Astriackiej) Starży Pożarnej a tablice rejestracyjne są włoskie?? Pozdrawiam Cytuj
Pszczółka Napisano 2 Marca 2008 Napisano 2 Marca 2008 Woojtku i zwróce ci uwage od kiedy silniki w strażach są błyszczące, zazwyczaj we wszystkich strażach są matowe. Ale reszta jest OK Cytuj
Wojtek Tul Napisano 9 Marca 2008 Autor Napisano 9 Marca 2008 Również prosze o komentaże, dotyczące tego modelu. Cytuj
Bilonzo Napisano 9 Marca 2008 Napisano 9 Marca 2008 Wojtek Tul, widzisz. Wszystkim się Twoje modele podobają, ale jak już się wypowiedziało tyle osób to nie zmuszaj innych do komentowania "na siłę" , bo to nic nie da... Pozdrawiam Cytuj
elefantes Napisano 10 Marca 2008 Napisano 10 Marca 2008 Ja przede wszystkim napiszę, że model o wiele ładniej się prezentuje na żywo, wiem bo widziałem Szkoda, że do fotek nie wyjąłeś modelu z gabloty... Co do wykonania to jest na wysokim poziomie, aczkolwiek Wojtku musisz pamiętać, że detale są równie ważne jak cały model. Musisz poświęcać im więcej uwagi, a Twoje modele będą jeszcze lepsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi