MichalZ Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Witam, mam dylemat odnośnie końcówki lufy do pojazdu Stug III. Ausf.G , chodzi konkretnie o pojazdy z 16. SS z Włoch, na podwoziu M, Jaką montować końcówkę, z wersji Early czy Mid? Niestety wszystkie zdjęcia przedstawiają końcówki w pokrowcach co utrudnia identyfikację detalu. Nabyłem lufę 35-L58 ale nie jestem do końca przekonany czy taka powinna być. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalZ Posted February 16, 2019 Author Share Posted February 16, 2019 Nikt się nie odezwał ..może ułatwię sprawę, rozchodzi się o te Stugi z 16.SS z Włoch , niestety końcówki armat są w pokrowcach ,ale moim znakiem zapytania są właśnie końcówki, wczesna czy mid? Obecnie kupiłem już tą wczesną ,ale coś nie jestem do niej przekonany Pozdrawiam Zdjęcia nie są moją własnością,służą jedynie do celów dyskusyjnych . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 Jak na mój gust to na pierwszym zdjęciu ewidentnie wczesny hamulec. Drugie i trzecie też raczej wczesny. Ostatnie hgw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts