MichalZ Napisano 12 Lutego 2019 Share Napisano 12 Lutego 2019 Witam, mam dylemat odnośnie końcówki lufy do pojazdu Stug III. Ausf.G , chodzi konkretnie o pojazdy z 16. SS z Włoch, na podwoziu M, Jaką montować końcówkę, z wersji Early czy Mid? Niestety wszystkie zdjęcia przedstawiają końcówki w pokrowcach co utrudnia identyfikację detalu. Nabyłem lufę 35-L58 ale nie jestem do końca przekonany czy taka powinna być. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 16 Lutego 2019 Autor Share Napisano 16 Lutego 2019 Nikt się nie odezwał ..może ułatwię sprawę, rozchodzi się o te Stugi z 16.SS z Włoch , niestety końcówki armat są w pokrowcach ,ale moim znakiem zapytania są właśnie końcówki, wczesna czy mid? Obecnie kupiłem już tą wczesną ,ale coś nie jestem do niej przekonany Pozdrawiam Zdjęcia nie są moją własnością,służą jedynie do celów dyskusyjnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Lutego 2019 Share Napisano 16 Lutego 2019 Jak na mój gust to na pierwszym zdjęciu ewidentnie wczesny hamulec. Drugie i trzecie też raczej wczesny. Ostatnie hgw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi