raddosnyy Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Witam ;) Prezentuje mojego Shermana firmy HobbyBoss. Model w skali 1/48, składało sie go dosyć przyjemnie... Podkład surfacer 500, malowany farbami Pactra A26, A27, A30, A46, A47 i A103 oraz humbrolami Rust i Gunmetal. Planuje zrobić do niego jeszcze jakąś podstaweczkę, coby sie lepiej prezentował :P Za pomoc przy malowaniu i ogólnym poradom podczas tworzenia modelu dziękuje Timiemu oraz Kornikowi ;o) A tu kilka fotek: Pozdrawiam ;) Cytuj
JŚ Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 Bardzo fajny Sherman. Posiada wręcz piękne malowanie... Wykonanie dobre, aczkolwiek widzę trochę nieubłoconych miejsc, na wozkach, zdjęcie 3. Generalnie, bardzo elegancki model. PS Super zdjęcia Cytuj
raddosnyy Napisano 4 Marca 2008 Autor Napisano 4 Marca 2008 Dzięki;) Co do fotek to podziękowania dla Timiego, są naprawde bardzo dobre;) A te niedobłocone miejsca jeszcze poprawie, coby nie było to dopiero mój 3-ci model;) Pozdrawiam;) Cytuj
Patterson Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Fajny kociak, zawsze mi sie podobało to nietypowe malowanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi