raddosnyy Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Witam ;) Prezentuje mojego Shermana firmy HobbyBoss. Model w skali 1/48, składało sie go dosyć przyjemnie... Podkład surfacer 500, malowany farbami Pactra A26, A27, A30, A46, A47 i A103 oraz humbrolami Rust i Gunmetal. Planuje zrobić do niego jeszcze jakąś podstaweczkę, coby sie lepiej prezentował :P Za pomoc przy malowaniu i ogólnym poradom podczas tworzenia modelu dziękuje Timiemu oraz Kornikowi ;o) A tu kilka fotek: Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Bardzo fajny Sherman. Posiada wręcz piękne malowanie... Wykonanie dobre, aczkolwiek widzę trochę nieubłoconych miejsc, na wozkach, zdjęcie 3. Generalnie, bardzo elegancki model. PS Super zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Dzięki;) Co do fotek to podziękowania dla Timiego, są naprawde bardzo dobre;) A te niedobłocone miejsca jeszcze poprawie, coby nie było to dopiero mój 3-ci model;) Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Fajny kociak, zawsze mi sie podobało to nietypowe malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi