martinello Napisano 28 Lutego 2019 Napisano 28 Lutego 2019 Witam Stałem się szczęśliwym posiadaczem kalek do hiszpańskich M48, takich jak w linku poniżej: http://www.fcmodeltrend.com/35210-m48-en-espana-calcas-135-p-1-50-242/ Potrzebuję tylko jeden zestaw do czołgu o wdzięcznej nazwie "POLACO". Reszta do wymiany lub, zestawy na pojedyncze pojazdy, do oddania po kosztach przesyłki. Cytuj
piotrkur Napisano 28 Lutego 2019 Napisano 28 Lutego 2019 Taki mały off-toop..kupowałeś na stronie?? Cytuj
martinello Napisano 28 Lutego 2019 Autor Napisano 28 Lutego 2019 Tak. Kupiłem przedwczoraj, dzisiaj mam w rękach Przy okazji kontynuując off-top -> na hiszpańskiej grupie miłośników amerykańskich pojazdów pancernych znalazłem kupę fajnych zdjęć, oraz wytłumaczenie nazwy "POLACO" na hiszpańskim czołgu zagubionym gdzieś w Afryce Cytuj
piotrkur Napisano 28 Lutego 2019 Napisano 28 Lutego 2019 5 godzin temu, martinello napisał: Tak. Kupiłem przedwczoraj, dzisiaj mam w rękach Przy okazji kontynuując off-top -> na hiszpańskiej grupie miłośników amerykańskich pojazdów pancernych znalazłem kupę fajnych zdjęć, oraz wytłumaczenie nazwy "POLACO" na hiszpańskim czołgu zagubionym gdzieś w Afryce Szkoda że nie wiedziałem..podłączył bym się...a sznurek wrzuć do tego fora boś mnie zaintrygował tym "Frankiem Dolasem " Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi